.
Tel. 06 2071 8858

       ♥ Always a Satisfied Bride by Promesa

!

Waarom een niet zo grote bruidsmode(speciaal)zaak groots kan zijn.


Ik snap dat je als aanstaande bruid helemaal overrompeld kunt zijn bij het enorme aanbod aan bruidsmode in de grote bruidsmodezaken. 

Hierdoor zou je bijna vergeten dat er ook geweldig leuke, sfeervolle en unieke bruidszaken zijn en .... daar is PROMESA er zéker één van!


Menig aanstaande bruid denkt in deze grote zaken ongelimiteerd bruidsjaponnen te kunnen passen want... een enorm aanbod. Het gaat er echter anders aan toe.
Ook hier gaat een styliste voor jou of samen met jou japonnen uitzoeken die gepast kunnen worden. Je krijgt hiervoor doorgaans twee uur de tijd en dan staat de volgende bruid te wachten.


Bij PROMESA krijg jij als aanstaande bruid écht alle tijd om geheel op je gemak te kunnen genieten van jouw pasafspraak en kun je ook genoeg japonnen passen.
Zoiets bijzonders als een bruidsjurk uitzoeken is vaak een eenmalige gebeurtenis en daar moet je met veel plezier op kunnen terugzien. Daarom krijg je bij PROMESA de gehele winkel voor een héél dagdeel tot je beschikking.
Dus ben je bij mij een echte VIP bruid, hoe leuk is dat?


In mijn collectie vindt je prachtige bruidsmode van bekende merken en alle benodigde bruidsaccessoires die je je maar kunt bedenken. Heb ik een japon of bruidsaccessoire niet op voorraad in de winkel dan is er altijd de mogelijkheid een exemplaar naar de winkel te laten komen, topservice noem ik dat!


Nog niet overtuigd?
Maak een vrijblijvende pasafspraak en laat je verrassen!
Met een professioneel, deskundig en eerlijk advies vindt jij vast en zeker jouw droomjapon bij PROMESA.