10 redenen

10 redenen om een afspraak te maken

1. Gemiddelde review score van 9+
Klanten beoordelen Bruidskleding Promesa met een gemiddelde review score van een 9+ via  The Perfect Wedding website.

2. Uniek in de Hoeksche Waard
Mijn bruidswinkel/ bruidsboutiek is sinds December 2015 gevestigd op de Oost-Voorstraat 61 te Oud-Beijerland Centrum.
Ik werk graag op afspraak zodat ik jou als aanstaande bruid maximale service kan aanbieden. Binnenlopen mag natuurlijk altijd mits er geen bruid aanwezig is voor een passessie. Iedere bruid krijgt bij Promesa 100% privacy en persoonlijke aandacht. Om teleurstelling te voorkomen kun je altijd even opbellen als je er zeker van wilt zijn dat ik tijd voor je heb.
Met mijn ruime ervaring in de bruidsmode kan ik je als geen ander adviseren in de zoektocht naar jouw droomjurk.

3.Veelzijdige collectie
In de sfeervol ingerichte winkel vind je een veelzijdige bruidsmode collectie van topmerken uit de bruidsmode branche.
Of je nu een romantische, klassieke of hippe en moderne bruid bent. De keuze is ruim.

4.One-stop-shopping
Ik hanteer het one-stop-shopping concept. Je kunt dus niet alleen voor je bruidsjurk bij Promesa terecht maar ook voor alle benodige bruidsaccessoires zoals, bruidssieraden, bruidsschoenen, bruidslingerie en alle overige denkbare accessoires. Deze zijn ruim vertegenwoordigd in de collectie zodat je jouw look perfect kunt af stylen.

5.Persoonlijke styliste
Als jouw persoonlijke styliste zal ik er alles aan doen om aan jouw wensen tegemoet te komen. Geen vraag is mij teveel.
Je bent mijn visitekaartje dus ga ik samen met jou voor een prachtig eindresultaat!

6. Een feestje
Vanaf het moment dat je bij Bruidskleding Promesa binnenstapt tot aan jouw ‘Say yes to the dress’ moment hoop ik je een speciale beleving en een gevoel van welkom zijn te geven. In familiaire sfeer zet ik de aanstaande bruid in de spotlights en geef het best passende advies zodat jij zal stralen op jullie speciale dag.

7. Vermaakservice
De vakbekwame en in bruidsmode gespecialiseerde coupeuses zorgen ervoor dat jouw droomjurk perfect aan jouw lichaam en speciale wensen zal worden vermaakt. Bij Bruidskleding Promesa gaan wij uitsluitend voor het perfecte plaatje!

8.Laat je inspireren
Op de website met inspirerende blogs, maar ook via Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter en Google + deel ik de laatste nieuwtjes en mooiste plaatjes wat betreft de laatste bruidsmode trends.

9.Prijscategorie
Trouwjurken bij Bruidskleding Promesa worden verkocht vanaf de prijs van €999,- euro. De gemiddelde prijs ligt tussen de €1300,- en €2000,- euro. Elke bruid kan dus bij Promesa terecht. De jurken op de website zijn daadwerkelijk in de winkel te vinden en ik streef ernaar deze zo up to date mogelijk te houden. Mocht je een jurk niet op de website zien dan is er vaak de mogelijkheid deze speciaal voor jou naar de winkel te laten komen. Kom voor de gehele collectie bruidsmode naar de winkel.

10. Service
Service staat bij Bruidskleding Promesa voorop. Ik begeleid je bij de passessie, het doorpassen en uiteindelijke afhalen van jouw speciale bruidsjurk. Door de persoonlijke werkwijze heb je als aanstaande bruid net dat streepje voor en ben je een zeer speciale gast.

Vind jouw perfecte bruidsjurk bij Bruidskleding Promesa.