Contact

AFSPRAAK MAKEN

Wat leuk dat je bij Promesa op zoek wilt gaan naar jouw droomjurk!

Wanneer je een pasafspraak maakt, is de gehele winkel uitsluitend voor je gereserveerd. Jouw privé passessie duurt 1,5 tot 2 uur dus heb je alle tijd om die zo belangrijke keuze te maken. SAY YES TOT THE DRESS! Om alleen serieuze bruiden een plekje te kunnen bieden vragen wij een geringe bijdrage van €35,-.

Je kunt er ook voor kiezen voor de VIP passessie te gaan. Je krijgt dan de winkel voor 3 uur geheel tot je beschikking en …. jij en jouw meegenomen gezelschap krijgen bij dit arrangement een glaasje bubbels en wat lekkers extra. Voor deze passessie vragen wij een bijdrage van €65,-. Aan jou de keuze!

Je ontvangt per mail een betaalverzoek en vragen je deze betaling binnen 24 uur na ontvangst hiervan te voldoen. Op het moment dat de betaling ontvangen is zal de winkel voor je gereserveerd worden, niet eerder. Bij no-show of het annuleren van een afspraak binnen 24 uur voorafgaande aan de geplande pasafspraak, brengen wij €50,- in rekening. Houdt hier dus rekening mee.

Bruidskleding Promesa staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en uitstekende service in een stijlvolle ambiance.

 

JOUW DROOMJURK IS ONZE PASSIE!

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Op afspraak
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag 10:00 – 17:00
Vrijdag 10:00 – 17:00
Vrijdagavond Op afspraak
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Contact

Oost-Voorstraat 61, Oud-Beijerland
info@bruidskledingpromesa.nl
+31 (0)6 2071 8858

Algemene voorwaarden
Privacy wetgeving

Alissia Keijzer

Super blij met mijn mooie jurk van Promesa! Christa vroeg wat voor soort jurk ik graag wilde passen en bij de eerste jurk was het gelijk al raak. Als je in de zaak een pas afspraak maakt gaat de winkel dicht en is de hele zaak voor jou alleen wat super fijn. Ik ben super tevreden!

Daisy Lamers

Ik kan Promesa zeker aanraden, ik ben fantastisch geholpen. Ik voelde mij op mijn gemak en er werd goed geluisterd naar mijn wensen. Zeker een aanrader. Een heel gelukkige bruid Daisy

Rianne Verhage

Het was een fantastische ervaring om bij Promesa op zoek te gaan naar een jurk waarin je wilt stralen. De jurk die als eerste werd geadviseerd (maar die ik niet als eerste zou kiezen vanaf de hanger) werd de jurk die ik ga dragen als bruid 🙂