GOED NIEUWS/ WIJ ZIJN WEER OPEN VOOR AFSPRAKEN

Lieve bruiden,

Goed nieuws! De winkel zal vanaf woensdag 28 april 2021 weer zoals gewoonlijk geopend zijn. Wij werken op afspraak maar natuurlijk ben je ook van harte welkom binnen te stappen als wij niet bezig zijn met een pasafspraak. De privacy van de bruid is namelijk belangrijk. Je mag 3 personen meenemen voor je pasafspraak. Natuurlijk kan de rest meegenieten via video bellen. Daarnaast dragen wij mondkapjes en vragen jou en je gasten hetzelfde te doen. De bruid mag deze afdoen tijdens het pasmoment zelf.

Bij gezondheidsklachten vragen wij je de pasafspraak te verzetten naar een later tijdstip.

Voor bruiden die hun trouwjurk nog moeten doorpassen en laten vermaken het volgende…. Wij zetten je zo snel mogelijk in de agenda, werken op volgorde van de trouwdatum en nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak. Kan je niet wachten dan mag je natuurlijk altijd zelf telefonisch contact op nemen.

STAPPEN JULLIE DEZE ZOMER OF HET NAJAAR IN HET HUWELIJKSBOOTJE?  Het is nu echt nodig een afspraak in te plannen zodat je tijdig jouw droomjurk in huis hebt!

WIL JE ZEKER ZIJN VAN EEN PASAFSPRAAK? Pak dan nu je telefoon en bel: 06 2071 8858 of vraag online een afspraak aan en verzeker je van een plekje in de agenda voor een superleuke passessie.

Samen met jou gaan we op zoek naar dé perfecte droomjurk!

Liefs en graag tot snel!
Christa den Ouden

BRUIDSKLEDING PROMESA

Oost-Voorstraat 61
3262 JG Oud-Beijerland centrum

Email: info@bruidskledingpromesa.nl
Telefoon: 06 2071 8858
Afspraak maken