Goed nieuws! Virtueel trouwjurken shoppen!

Goed nieuws! Virtueel trouwjurken shoppen!

Op de Vrijdagmiddag wil ik starten met het “virtueel” aanwezig zijn in de winkel zodat bruiden die op korte of langere termijn gaan trouwen de gelegenheid krijgen via SKYPE persoonlijk contact met mij op te nemen.

In deze onzekere tijden is een beetje positiviteit geen overbodige luxe. Als jouw persoonlijke styliste neem ik je mee in de droomwereld van prachtige bruidsjurken, lingerie, schoenen, sieraden en nog veel meer!

Natuurlijk zal het een echte pasafspraak niet kunnen vervangen maar op deze manier hoop ik toch de aanstaande bruid te kunnen bereiken en al jouw vragen op een persoonlijke manier te beantwoorden.

Nog meer goed nieuws!

Misschien heb je jouw droomjurk al gezien of misschien zelfs al gepast en vraag je je af hoe je deze kunt bemachtigen nu veel bruidsmodezaken gesloten zijn.

Je krijgt nu 10%! korting op de aankoop van jouw droomjurk uit de Sweetheart collectie bij Justin Alexander. Deze korting is voor nu alleen geldig in de maand April 2020 bij Bruidskleding Promesa.

Bekijk alle jurken uit de Sweetheart collectie.

Als je interesse hebt in het virtueel trouwjurken shoppen hoor ik dit uiteraard graag van je. We maken er dan een gezellig bruidsmomentje van!

Heb je er zin in? Meld je dan snel aan!

Graag tot dan!