Happy New Year!

bruidskleding

Bruidskleding Promesa wenst jou fijne feestdagen en een goed 2019!

Natuurlijk is de laatste maand van het jaar bij uitstek geschikt voor een huwelijksaanzoek.
Droom jij ook stiekem weg bij het idee dat jouw lief je ten huwelijk zal vragen? Een romantisch aanzoek bij kaarslicht en een intiem diner voor twee of misschien vraagt je vriend je wel onder de mistletoe en krijg je een schitterende aanzoeksring! Je kunt dan eindelijk op zoek gaan naar die welbekende meisjesdroom, de ultieme bruidsjurk.

Jouw droomjurk

Bij Bruidskleding Promesa wordt je in een stijlvolle, intieme sfeer geholpen bij het vinden van jouw droomjurk. Privacy staat hoog in het vaandel dus heb je voor een heel dagdeel de winkel tot je beschikking en ben jij het stralend middelpunt.
Wil jij ook genieten van professioneel en eerlijk advies en je echt speciaal voelen? Twijfel niet, maak een vrijblijvende pasafspraak en laat je verrassen!

Graag wil ik alle lieve bruiden/ klanten van Bruidskleding Promesa hartelijk bedanken voor de vele leuke, mooie, spontane, emotionele maar vooral gezellige momenten die ik dit afgelopen jaar heb mogen meebeleven. Het blijft, ook voor mij, altijd weer een bijzondere gelegenheid de aanstaande bruid te mogen bijstaan bij het vinden van haar droomjurk!

Voor alle aanstormende bruiden…. ik verwelkom je graag als mijn speciale gast in mijn bruidsmodewinkel te Oud-Beijerland centrum.

Lieve groet,
Christa den Ouden