Last change

Bij Bruidskleding Promesa vind je ook LAST CHANCE trouwjurken. Dit zijn nieuwe oogverblindende trouwjurken die uit de collectie gaan en waar er nog 1 of meerdere van op voorraad zijn in bepaalde maten. De mooiste betaalbare bruidsjurken van internationale topmerken zoals Justin Alexander, Sweetheart, Sincerity, White One e.a. vind je in deze uitgebreide collectie terug. Onderstaand enkele voorbeeld modellen. In de winkel is er uiteraard nog veel meer moois te bezichtigen en te passen! Om de prachtige details van deze pareltjes goed te kunnen beoordelen is het raadzaam deze in het echt te komen bekijken. Je zal aangenaam verrast zijn.

Denk je verliefd te zijn op één van deze waanzinnig mooie jurken, twijfel dan niet om te bellen of mailen of deze er nog is in jouw maat. De jurken kunnen 2 maten kleiner en maximaal 1 maat groter door de in bruidskleding gespecialiseerde coupeuse vermaakt worden. Dit ligt aan het model en natuurlijk jouw lichaamsvormen. Wij proberen de voorraad op de website zo ‘up to date’ mogelijk te houden maar dit kan snel wijzigen. Wij hopen hierin op je begrip.

Een trouwjurk uitzoeken doe je niet zomaar even. Dit is iets waar de meeste meisjes vroeger al van droomden. VAN KLASSIEK TOT MODERN, geen enkele bruidsjurk bij PROMESA is hetzelfde waardoor je dus veel keuze hebt in verschillende stijlen. We luisteren naar de wensen van de aanstaande bruid en er wordt ruim de tijd genomen voor het passen in de grote luxe paskamer. Je zal je zeker heel speciaal voelen. Door de jarenlange ervaring kun je er zeker van zijn dat ons niets te veel is om voor jou de trouwjurk van je dromen te vinden! De sfeervol ingerichte winkel bevindt zich in het gezellige oude centrum van Oud-Beijerland op steenworp afstand van Rotterdam. Vele bruiden gingen je al voor in alle tevredenheid.

Bruidskleding Promesa
Oost-Voorstraat 61
Tel: 06 2071 8858
info@bruidskledingpromesa.nl
Voor het maken van een persoonlijke afspraak kun je ook gebruik maken van het AFSPRAAK MAKEN formulier.

Tot snel voor een gezellige passessie in de leukste bruidsboetiek van Zuid-Holland!