OUTLET BY BRUIDSKLEDING PROMESA

bruidskleding

Jullie gaan trouwen en jij wilt een geweldige trouwjurk van hoge kwaliteit maar je shopt met een budget? Kom nu naar de winkel of maak een pasafspraak en ontdek geselecteerde droomjurken van topmerken als White One by Pronovias, Sweetheart by Justin Alexander, Bianco Evento en anderen voor een wel heel aantrekkelijke prijs!

Bij Bruidskleding Promesa vind je de mooiste trouwjurken in alle stijlen. Van elke jurk is er 1 exemplaar dus ‘buy now or cry later!’

Topmerken van €695,-  tot maximaal €995,- !

Wanneer je volmondig ‘I say yes to this dress!’ hebt gezegd, is het de bedoeling dat je de jurk afrekent en direct mee naar huis neemt.

Wil je dat jouw jurk perfect op jouw lichaam wordt aangepast? Mijn ervaren coupeuses staan voor je klaar zodat jij er op jullie huwelijksdag fantastisch uitziet!

  • Eventuele vermaakkosten van de jurk zijn niet bij de prijs inbegrepen.
  • 
Eventuele overige acties zijn uitgesloten van de Outlet.
Hapiness is when there is one left, its on sale, and it’s your size!

Bel 06 2071 8858 voor het maken van een vrijblijvende pasafspraak of vul je gegevens in via het afspraakformulier. Ik verwelkom je graag met jouw meegenomen gezelschap in mijn sfeervol ingerichte bruidszaak in het centrum van Oud-Beijerland. (Oost-Voorstraat 61, 3262 JG)

Deel dit bericht met een trouwlustige vriendin, ze zal je dankbaar zijn!