Bij Bruidskleding Promesa verkopen wij sieraden om jouw ‘look’ helemaal af te maken. De sieraden zijn van het merk Abrazi, en worden met de hand vervaardigd in Italië van hoogwaardige materialen zoals Swarovski-kristallen, parels, zilver en goud. Ze zijn ontworpen in Nederland met de grootste toewijding en oog voor detail. Abrazi maakt herinneringen tastbaar door waardevolle momenten vast te leggen in schitterende ontwerpen.

Wist je dat deze prachtige sieraden niet alleen uitermate geschikt zijn voor de aanstaande bruid maar ook voor elke andere gelegenheid? Kom langs in de winkel en laat je verrassen!

Bruidssieraden

Bruidssieraden

Vanaf €1200

Bij Bruidskleding Promesa verkopen wij sieraden om jouw 'look' helemaal af te maken. De sieraden zijn van het merk Abrazi, en worden met de hand vervaardigd in Italië van hoogwaardige materialen zoals Swarovski-kristallen, parels, zilver en goud. Ze zijn ontworpen in Nederland met de grootste toewijding en oog voor detail. Abrazi maakt herinneringen tastbaar door waardevolle momenten vast te leggen in schitterende ontwerpen.Wist je dat deze prachtige sieraden niet alleen uitermate geschikt zijn voor de aanstaande bruid maar ook voor elke andere gelegenheid? Kom langs in de winkel en laat je verrassen!