Veelgestelde vragen

WAAROM ZOU IK EEN BRUIDSJURK BIJ BRUIDSKLEDING PROMESA AANSCHAFFEN?

De bruidsjurken en accessoires uit de collectie zijn glamoureus, elegant, stijlvol, romantisch, hip en betaalbaar. In de collectie zijn bekende merken en verschillende stijlen van zeer goede kwaliteit vertegenwoordigd, waardoor de keuze ruim is. Omdat ik een goede samenwerking heb met mijn leveranciers, ben je verzekerd van topservice!

IK GA TROUWEN. WAT IS DE BESTE TIJD OM LANGS TE KOMEN?

De levertijden van fabrikanten zijn tussen de 3 en 5 maanden, en soms langer als een jurk niet op voorraad is. Ik adviseer je om ruim op tijd, ongeveer 7 tot 8 maanden van tevoren, een afspraak in te plannen.

WAT KAN IK VERWACHTEN BIJ MIJN PASAFSPRAAK?

Op een ongedwongen en professionele wijze word je bijgestaan in de zoektocht naar jouw droomjurk. Ik neem ruim de tijd, zodat je geheel op je gemak bij Promesa kunt genieten van jouw pasafspraak.

IK TROUW BINNENKORT. KAN IK DAN BIJ BRUIDSKLEDING PROMESA DIRECT TERECHT VOOR MIJN JURK?

Er zijn altijd jurken in de collectie die zo uit het vak verkocht kunnen worden. Vaak kan een jurk één maat groter en twee maten kleiner vermaakt worden. Uiteraard zal ik altijd mijn uiterste best doen om jou als ‘last minute’ bruid te voorzien van een prachtige bruidsjurk!

IK HEB GEEN GESCHIKTE BRUIDSJURK KUNNEN VINDEN OP DE WEBSITE. WAT KAN IK DOEN?

Op de website is maar een kleine selectie uit de collectie te zien. Maak een pasafspraak om de gehele collectie te bekijken en bedenk dat je een bruidsjurk in het echt moet zien en passen om te kunnen beoordelen welke het beste bij jou past.

KAN IK EEN BRUIDSJURK EN/OF ACCESSOIRE NAAR KEUZE KOMEN BEKIJKEN OF PASSEN?

Je bent van harte welkom in mijn bruidsmodezaak. Om er zeker van te zijn dat ik tijd voor je heb, verzoek ik je een pasafspraak te maken, om een teleurstelling te voorkomen. Kom je onverwachts langs, dan spreekt het voor zich dat ik je maar kort te woord kan staan als er al een passessie is met een andere aanstaande bruid.

IS EEN PASAFSPRAAK VRIJBLIJVEND EN HOELANG DUURT DEZE?

Een pasafpraak is altijd vrijblijvend, maar vanwege de kostbaarheid van de jurken en de hygiëne is het niet wenselijk dat jurken veelvuldig gepast worden. Serieuze interesse is daarom gewenst. Je krijgt bij Promesa voor een heel dagdeel de winkel tot je beschikking. Dus: een relaxte pasafspraak.

MOET IK IETS MEENEMEN VOOR EEN PASAFPRAAK?

Nee, je hoeft niets mee te nemen. Bruidskleding Promesa heeft alle benodigde accessoires en lingerie in huis. Zorg dat je fris bent (gedoucht).

ZIJN ER NOG ANDERE ZAKEN WAAR IK REKENING MEE MOET HOUDEN?

Het is gewenst dat je bij je pasafspraak geen foundation, bodylotion en/of veel make-up draagt, om vlekken te voorkomen. Ook zware parfum is niet gewenst in verband met een achterblijvende geur in de japonnen. Het reinigen van een bruidsjurk is kostbaar.

KAN IK IEMAND MEENEMEN?

Je kunt (in goed overleg) maximaal vier personen meenemen om je te vergezellen bij deze feestelijke gelegenheid. Bedenk wel: hoe meer dames, hoe meer meningen! Twee personen meenemen is het meest gebruikelijk. Voor kleine kinderen is het vaak ondoenlijk om lang op een stoel te blijven zitten.

MOGEN ER FOTO'S WORDEN GEMAAKT?

Vanwege afspraken met leveranciers mogen er geen foto’s worden gemaakt. Wel kun je naar hartelust foto’s maken nadat een jurk gekozen is.

IK HEB MIJN DROOMJURK GEVONDEN, MAAR DEZE MOET VERMAAKT WORDEN. KAN DIT BIJ PROMESA?

Uiteraard kan jouw droomjurk bij Promesa perfect op maat gemaakt worden door mijn vakkundige coupeuses. De kosten hiervan zijn zoals gebruikelijk voor jou als bruid. Je krijgt vooraf een prijsopgave.

MOET IK EEN AANBETALING DOEN VOOR MIJN JURK EN ACCESSOIRES?

Ja, ik verzoek je een aanbetaling te voldoen van de helft van het totale aankoopbedrag. Het resterende bedrag moet worden voldaan bij de tweede afpasafspraak, evenals het overeengekomen bedrag voor het vermaken van de jurk.

IS HET MOGELIJK OM MIJN JURK OP TE SLAAN BIJ PROMESA?

Bruidskleding Promesa verleent geen bewaarservice, maar als er tijd en ruimte is, is opslag in overleg mogelijk.

IS MIJN JURK VERZEKERD TEGEN BIJVOORBEELD BRANDSCHADE?

Uiteraard is jouw jurk verzekerd tegen brandschade, diefstal en dergelijke. Op het moment dat je de jurk meeneemt, vervalt deze verzekering. Bruidskleding Promesa is niet verantwoordelijk voor het annuleren van een huwelijk of bij zwangerschap. Hiervoor kun je een bruiloftsverzekering afsluiten bij een verzekeringsadviseur.

KAN IK OOK EEN TROUWJURK HUREN?

Bruidskleding Promesa verhuurt geen trouwjurken. Ik heb uitsluitend nieuwe jurken van bekende merken in mijn collectie.

KAN IK MET PIN BETALEN?

Met pin betalen is mogelijk. In verband met jouw en mijn veiligheid vraag ik je om betalingen zoveel mogelijk met pin te voldoen.

IS ER VOLDOENDE PARKEERGELEGENHEID?

In de nabije omgeving van de winkel is voldoende gratis parkeergelegenheid.

IS ER OOK EEN MOBIELE VERSIE VAN DE WEBSITE?

Ja, als je veel onderweg bent kun je de website ook op je mobiel bekijken. Deze is aangepast aan de mogelijkheden van jouw mobiel. Bruidskleding Promesa is altijd bezig met vernieuwen om de aanstaande bruid zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

WAT ZIJN DE OPENINGSTIJDEN VAN BRUIDSKLEDING PROMESA?
De winkel is regulier geopend van Woensdag tot en met Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.
Op Dinsdag en Vrijdagavond is de winkel uitsluitend op afspraak geopend.
Voor gewijzigde openingstijden kun je ook kijken op FB pagina: Bruidskleding Promesa.