Veilig trouwjurken passen

Veilig trouwjurken passen

Een bruidsjurk passen in Coronatijd vergt de nodige aanpassingen maar kan gelukkig nog steeds.
Als bruidsmode stylist kom ik natuurlijk heel dicht bij de bruid om haar aan te kleden. Daarom werken wij met mondkapjes en spatschermen om zo mogelijk te voorkomen dat het Corona virus zich verspreid. De ervaring leert dat ook in deze bijzondere en onwerkelijke tijden het passen van geweldige bruidsjurken nog steeds een feestje kan zijn.
Neem mensen mee uit jouw directe omgeving die vanzelfsprekend, net als wij, klachtenvrij zijn en het waanzinnig leuk vinden om jou te vergezellen in de zoektocht naar dè ultieme bruidsjurk.

Houd er rekening mee dat je zeer waarschijnlijk bij de eerste passessie gaat slagen voor jouw droomjurk. De sfeer bij Bruidskleding Promesa is altijd ongedwongen, gezellig en jij hebt met jouw meegenomen gezelschap de hele bruidswinkel voor een heel dagdeel tot je beschikking! Met een gevarieerde collectie bruidsjurken en eerlijk en professioneel advies is de kans groot dat je slaagt!

Wil je langskomen om een trouwjurk te komen passen? Uiteraard worden de Corona maatregelen strikt in acht genomen waardoor je veilig kunt komen trouwjurk shoppen. Mondkapjes en desinfecterend middel voor de handen zijn in de winkel aanwezig. Tevens worden alle contact voorwerpen na ieder gebruik hygiënisch schoongemaakt!

Lees dit bericht voor meer informatie over de maatregelen die wij nemen in de salon.

Afspraak maken? Superleuk! 
 Bel naar 06 2071 8858 of vul het online afspraak maken formulier in.
Tot snel!