Wat kost een bruidsjurk bij Bruidskleding Promesa?

Dit is een vraag die ik regelmatig te horen krijg, ook aan de deur. 🙂

Weten jullie nog…. die geweldige stunt van Zeeman met een bruidsjurk van maar liefst 29,99 euro?! De vraag naar deze jurk was zo groot dat ik deze jurk toen in de winkel heb gehaald om zelf te kunnen zien en voelen hoe deze jurk in het echt zou zijn en ja…. je raadt het natuurlijk al….

Alhoewel het een leuke jurk was, kon deze op geen enkele wijze tippen aan de prachtige en kwalitatieve bruidsjurken die bij de goede bruidsmodezaken in de collectie voorradig zijn. Wat kwam het goed uit, als dames bij mij in de winkel hun verhaal deden over die geweldige bruidsjurk van 29,99 euro, dat ik deze in het echt kon laten zien en voelen natuurlijk! Want, die was toch ook niet zo (duur) als in de bruidswinkels?

Geweldig natuurlijk als je als bruid erg gelukkig was met deze jurk, niets mis mee maar… als je voor jullie speciale dag een waanzinnig mooie en kwalitatieve bruidsjurk wilt dragen kom je echt niet weg met zo’n klein bedrag. De gemiddelde bruidsjurk in de collectie bij Promesa gaat zo ongeveer vanaf €1.199,00 tot een kleine €2.000,00 euro. Dit zijn gangbare en zeker betaalbare bruidsjurken van topkwaliteit.

Ben je een budget bruid of heb je geen zin voor 1 dag een groot bedrag uit te geven, dan kan je al slagen voor een prachtige jurk vanaf €695,00! Het gaat hierbij om nieuwe sample jurken die zo uit de winkel verkocht kunnen worden.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag een pasafspraak maken?
Bel: 06 2071 8858 of maak hier online een afspraak.

Foto: Zeeman